EĞİTİM DEĞİŞİM ZİRVESİ 3 PROAKTİF ÖĞRETMEN ÇALIŞTAY RAPORUMUZ YAYINLANDI

EĞİTİM DEĞİŞİM ZİRVESİ – III PROAKTİF ÖĞRETMEN ÇALIŞTAY RAPORU YAYIMLANDI

“Lider Öğretmen Hem Öğreten Hem de Öğrenen Öğretmendir”

PROAKTİF ÖĞRETMEN ZİRVESİ İSTANBUL’DA DÜZENLENDİ

 Eğitim ve Değişim Derneği (E-DER), İstanbul Ticaret Üniversitesi, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gökyüzü Eğitim Kurumları iş birliğiyle düzenlenen zirveye Gökyüzü Eğitim Kurumları ev sahipliği yaptı.

Program, İstanbul’dan ve farklı şehirlerden akademisyenler, eğitim yöneticileri, öğretmenler olmak üzere yoğun bir katılımla gerçekleşti. Çalıştayların ve atölye eğitimlerinin yer aldığı “Proaktif Öğretmen” temalı program, 28 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.00’da selamlama konuşmaları ve MEB Müşaviri Mustafa Altınsoy’un açılış konuşmasıyla Gökyüzü Eğitim Kurumları konferans salonunda başladı. Program, sabah ve öğleden sonra eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalıştay ve atölye eğitimlerinin ardından zirve kapanış bildirisinin okunması belge takdimleri ve hatıra fotoğrafının çekimiyle son buldu.

Eğitim Değişim Zirvesi – III programında gerçekleştirilen Çalıştay’da 3 ana başlık ele alınmıştı. Bunlar:

  • Öğretmenin Profesyonel Gelişimi
  • Geleceğin Öğretmeni
  • Dijital İçerik ve Materyal Üretimi

Ele alınan başlıklarla ilgili bir taraftan mevcut durumun tespiti yapılırken öte yandan  öneriler sıralanarak nihai rapor hazırlandı. Çalıştayın düzenlenmesinde ve raporlama aşamasında büyük emekleri bulunan İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne ve değerli hocalarına,  ev sahipliğiyle her türlü desteğini esirgemeyen Maltepe Gökyüzü Eğitim Kurumu’na ve değerli yetkililerine teşekkür ediyoruz.  Raporumuzun alanında ufuk açıcı ve yol gösterici olmasını, proaktif bir şekilde insiyatif alıp eyleme geçen ve anlamlı bir değişim

meydana gelene kadar uğraşan yegane değerli öğretmenlerimize katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Çalıştay raporuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Eğitim Değişim Zirvesi – III “Proaktif Öğretmen” Programının tüm detaylarına ulaşmak için TIKLAYINIZ